9.9.2010

Leikkauksesta 3kk 1 viikko, terveen paperit :)

Tänään käytiin Neron kanssa viimeisessä selkäkontrollissa. Lääkäri katsoi kävelyä ja oli sitä mieltä, että se oli täysin normaalia. Selästäkään ei löytynyt yhtään kipupistettä kun lääkäri paineli sen läpi. Ainut huomautus tuli jäykistä jaloista, täytyy venytellä säännöllisesti takajalkoja. Lääkärin mielestä Nero on täysin parantunut ja voidaan elää normaalia elämää.

Lääkäri painotti kuitenkin, että Nerolla on taipumus tyrään joten se voi tulla vielä elämän aikana uudestaankin, etenkin kun tämäkin tyrä oli epätyypillisessä paikassa. Hurjat pallo- ja painileikit lääkäri laittoi pannaan, mutta eipä meillä nyt niiiiiiin älyttömän rajuja leikkejä olekaan, etenkään kun Neron mielestä paras leikki on se kun häntä vähän jahdataan. Nero ei ole innostunut palloleikeistä kun se ei edes tuo lelua takaisin kun sen heittää... Pitää vielä vähän toppuutella koirien keskinäistä leikkiä, se on välillä aika hurjaa.

Samalla kerralla tutkittiin Neron silmät, ne on rähmineet taas aikatavalla. Kyynelkanavat huuhdeltiin ja saatiin silmätipat. Nero nukkuu rauhoitusta pois:



5.9.2010

Leikkauksesta 3kk, MEJÄ-harjoitukset 3

Tänä viikonloppuna tehtiin taas nenäharjoittelua, kävin tekemässä koirille verijäljet metsään. Nero menee kuin juna kiskoilla, sen nenä on kyllä tarkka! Jäljestys oli taas reipasta ja tarkkaa, vaikea maastokaan ei menoa hiljennä.

Eilen iltalenkillä nähtiin siili, Noppe rupesi sille rähisemään, mutta Nero hyökkäsi siilin kimppuun, otti sen suuhun ja puisteli. Minä huusin kuin hyeena, että irti siitä ja onneksi Nerolta ote irtosikin ja siili sai jatkaa matkaansa. Nerolla oli TAAS leuassa veripisaroita siilin piikeistä johtuen, mutta ei se ikinä opi että siiliin ei kannata koskea...


Tässä pari kuvaa metsästä: