19.12.2010

Leikkauksesta 6,5 kk

Nykyisin Nero ei pääse oikein kunnolla hyppäämään sohvalle. En tiedä, onko sen selkä jostain syystä kipeä vai mistä se johtuu. Ei kuitenkaan "oireile" mitenkään muuten ja on pirteä, pomppu vaan on jostain syystä aika kadoksissa. No tämä ei tietysti normaalielämää haittaa kun koirat ei juurikaan sohvalla ole.

Ostin Nerolle Back on Track -loimen, sitä ollaan käytetty lenkillä ulkovaatteena kovilla pakkasilla. Loimihan on myös ns. fysioterapinen tuote, jonka pitäisi auttaa lihasjäykkyyksiin ym. käytettynä pitkiä aikoja. Lisää tuotteesta voi lukea täältä: Back on Track -loimen käyttöohjeet. Hoitomielessä en vielä ole pitänyt Nerolla takkia, mutta uskon että siitä tulee olemaan hyötyä myös selän jäykkyyteen ajan myötä.

Tässä kuvia eiliseltä lenkiltä:




Lenkin jälkeen Nero leikki pesässään piilotusleikkejä, ne on Neron mielestä kaikkein kivoja leikkejä. 



Muutama istumiskuva:

3.12.2010

Leikkauksesta puoli vuotta

Tänään on leikkauksesta kulunut jo puoli vuotta. Välillä en edes muista, että koko halvausta edes oli, se tuntuu niin kaukaiselta. Nero on voinut hyvin, vatsakin on ollut kunnossa vaikka ollaan taas syöty kanasiipiä. Lumesta ja talvesta Nero nauttii, Nopen kanssa ne leikkivät joka päivä pihalla.