4.8.2010

Leikkauksesta 2kk

Nyt leikkauksesta on kulunut kaksi kuukautta ja vähitellen on yritetty palata normaaliin elämään. Helteet vähän sotkevat liikkumista, mutta aikaisin aamulla ja myöhään illalla pääsee hyvin pidemmälle kävelylle. Ollaan joka päivä tehty yksi pidempi, noin puolen tunnin kävely  ja lisäksi lyhyempiä. Eilen tehtiin kaksi 25 min kävelyä, toinen päivällä ja toinen illalla. En ole huomannut, että Neron vointi olisi jotenkin muuttunut liikunnan lisäämisen myötä, ainakaan huonompaan.

Jännä miten Nero on kuin eri koira nykyään. Se on mahdottoman leikkisä! Lisäksi se heiluttaa jatkuvasti häntää, haluaa olla menossa mukana ja on jotenkin paljon entistä ilmeikkäämpi ja vekkulimpi. Nyt sillä on sitä pilkettä silmäkulmassa, mitä Nopellakin on ollut aina. Ehkä Nero on ollut pitkään kipeä, mistä sitä tietää...

Alkuviikosta tokoiltiin, jotta saatiin vähän erilaista tekemistä.

Luoksetulo:

Perusasento:

Anna lihapulla! :)

Seuraamista:

Tottelevaisuusharjoitukset on kivaa ajanvietettä. Näitä liikkeitä voi tehdä myös koiraa "rasittamatta" kuten tekemällä paikallaoloharjoituksia. Me otettiin kuitenkin alokasluokanliikkeet läpi ilman hyppyä, Nero osaa aika hyvin kaikki. Se on niin perso ruoalle, että se on kiva tokokaveri!

Ei kommentteja: