8.6.2010

Leikkauksesta 6 päivää

Tänään leikkauksesta on kulunut jo 6 päivää. Neron kävely on parantunut eilisestä huomattavasti. Jos kannattelen sitä pihalla hännästä niin en kestä enää vauhdissa mukana, niin kovat on menohalut. Eikä Nerosta enää ole kivaa pyöriä vaan takapihalla, vaan menee automaattisesti aina portille odottamaan jos pääsisi lenkille kun mennään ulos. Olenkin antanut sen kulkea vapaasti niin sisällä kuin pihallakin, menee oman vointinsa mukaan. Vähän ollaan hihnan kanssa käyty tuossa tiellä haistelemassa vieraita hajuja. Kyllä se jo merkkaileekin vanhaan malliin, tosin hanat aukeaa ja sulkeutuu vähän holtittomasti vielä, mutta kyllä virtsan hallinta on selvästi parantunut. Samoin ulostamisen.

Yön Nero nukkui paremmin kuin edellisen, kovasti se yritti välillä punkea viereen mutta en laskenut kun en tiennyt vuotaako hana vai ei. Kyllä sen oma patjasuoja oli aamulla ihan puhdas, eli yölläkään ei ollut tullut enää pissaa alle.

Noppekin on huomannut Neron piristymisen ja yrittää välillä haastaa Neroa leikkiin. Olen huomannut, että Neron sairastumisen aikana Nopen käytös on vähän muuttunut. Se on Neroa kohtaan aika röyhkeä syömistilanteessa, mitä se ei ole ollut KOSKAAN. Jos Noppe saa syötyä ruokansa ennen Neroa, se siirtyy röyhkeästi jatkamaan ateriointia Neron kupille. Tästä olen ollut suorastaan ihmeissäni. Katsooko se nyt, että Nerosta ei ole enää johtajaksi vai mitäköhän se miettii...?

Ei kommentteja: