10.6.2010

Leikkauksesta 8 päivää

Neron vointi oli tänään eilisen kaltainen, kävelyasento on ehkä hieman parantunut. Jalkojen kirputtaminenkin on tänään ollut vähäisempää kuin eilen. Oikeassa takajalassa on vielä aika heikosti voimaa, vasen on selvästi vahvempi. Toivottavasti oikeaankin jalkaan tulee kunnolla tunto ja voimat takaisin, sillä ennen leikkausta oikea jalka oli se vahvempi.

Huomenna mennään tikkien poistoon. Samalla on ensimmäinen kerta vesiterapiaa. Uskon, että eläinlääkärikin on tyytyväinen Neron paranemiseen. Tänään se jopa juoksi ihan kunnolla kun Noppe haastoi sitä leikkiin, otin lelut pois jotta meno rauhoittuisi, ei Nero sentään vielä entisellään ole vaikka hyvässä kunnossa jo onkin!

Eilen ja tänään Nero on malttanut kakatakin vanhaan malliin, aiemmin kakka on tullut vähän kuin lennossa, eli ei ole muistanut kyykistyä. Myös merkkailu on parantunut kun pieniä hihnakävelyjä ollaan tehty tuossa kadulla, välillä jää hana vuotamaan. Sisällä ei kuitenkaan ole enää vaippoja ollut, eli uskon että rakon hallintakin alkaa olla jo normaali, onneksi.

Tänään on taas nautittu auringosta. Jännä miten tuntuu, että Nerosta on lähtenyt 4 vuotta ikää pois paranemisen myötä. Siitä on tullut vähän vekkuli ;).

Ei kommentteja: